Purjelentokurssin infotilaisuus 9.4 klo 14 Sodankylän lentokentällä

Kesä ja lentokausi lähenee… – aloita uusi harrastus, nouse siiville !

Purjelentokurssit alkavat. Kurssin teoriaosan voi nykyään suorittaa etäkurssina internetissä. Näin voit edetä kurssilla lähes oman aikataulun mukaan. Seuraava nettikurssi purjelennon osalta alkaa jo ma.10. huhtikuuta.

Kerhomme oma purjelentokurssi alkaa pääsiäisen jälkeen, tällöin kurssin suorituspaikkana on Sodankylä. Lento-osa aloitetaan myöhemmin keväällä.

Infotilaisuus näistä mahdollisuuksista su 9. huhtikuuta klo 14.00 Ilmailukerhon tiloissa Sodankylän lentokentällä.

Lisätietoja: puh 040-5430765 / S.Salmela tai sauli.salmela@sodik.fi

TERVETULOA !


Kommentit

Purjelentokurssin infotilaisuus 9.4 klo 14 Sodankylän lentokentällä — 20 993 kommenttia

  1. More indonesian and indian slaves were taken to cape town than african in the 17th century, cape town is where the majority of coloureds come from [both my parents are coloureds] they are a mix of northern european,various indonesian groups,san,indian and bantu african slaves and non slaves. My half a million snps at 23andme gave me closest similarity with east asians,oceanians and northern europeans.My 1/2 million markers at decode me had me closest to Ugyhurs.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.