Purjelentokurssin infotilaisuus 9.4 klo 14 Sodankylän lentokentällä

Kesä ja lentokausi lähenee… – aloita uusi harrastus, nouse siiville !

Purjelentokurssit alkavat. Kurssin teoriaosan voi nykyään suorittaa etäkurssina internetissä. Näin voit edetä kurssilla lähes oman aikataulun mukaan. Seuraava nettikurssi purjelennon osalta alkaa jo ma.10. huhtikuuta.

Kerhomme oma purjelentokurssi alkaa pääsiäisen jälkeen, tällöin kurssin suorituspaikkana on Sodankylä. Lento-osa aloitetaan myöhemmin keväällä.

Infotilaisuus näistä mahdollisuuksista su 9. huhtikuuta klo 14.00 Ilmailukerhon tiloissa Sodankylän lentokentällä.

Lisätietoja: puh 040-5430765 / S.Salmela tai sauli.salmela@sodik.fi

TERVETULOA !

Kommentit

Purjelentokurssin infotilaisuus 9.4 klo 14 Sodankylän lentokentällä — 25 473 kommenttia

  1. I simply wished to say thanks yet again. I do not know the things I would have accomplished without the actual information revealed by you on that question. Completely was an absolute fearsome dilemma in my circumstances, nevertheless witnessing the very well-written fashion you solved the issue took me to cry over happiness. Now i’m happier for this information and in addition sincerely hope you know what a great job your are getting into teaching some other people all through your website. I know that you have never encountered any of us.

  2. ChiyoIch selber finsd beruhigend, wenn ich mal abschalten möchte oder so, geh ich mal ein bisschen in den Wald spazieren und schnüffeln. ^^ Ich find es ist ein schöne Spiel, auch wenns kein richtiges Spiel ist. Doch normale Games mag ich auch sehr. ^^ Hoffentlich werden diese Belgier mehr dran machen.