Uudistimme verkkosivumme

Tervetuloa uudistuneille verkkosivuillemme! Löydät sivuiltamme nyt samat tiedot kuin aiemminkin, mutta uudelleen järjesteltyinä. Lisäsimme myös toimintaamme liittyviä tietoja ja linkkejä, jotta voimme palvella jäsenistöämme ja muitakin kerhostamme kiinnostuneita yhä paremmin.

Uudistuksen tavoitteena oli tehdä sivuistamme käyttäjäystävällisemmät järjestelemällä tiedot aihealueittain, lisäämällä linkkejä tarpeellisille sivustoille ja selkeyttämällä ulkoasua. Uudistuneet sivumme kertovat kerhomme lisäksi myös Sodankylän lentopaikan historiasta ja nykyisyydestä.

Otamme mielellämme vastaan palautetta uusista sivuista. Yhteystietomme löydät mustan yläpalkin viimeisen otsikon (Yhteystiedot – Contact information) takaa.

LENNOKKIKERHOON

Tule mukaan

LENNOKKIKERHOON

Sodankylän Ilmailukerho kutsuu kaikki yli 10 -vuotiaat lennokeista ja drone/quadrokoptereista kiinnostuneet lennokkikerhoon.

INFOTILAISUUS LAUANTAINA 28.1 KLO 15.00

SODANKYLÄN LENTOASEMALLA.

Kerhomaksuna toimii Sodankylän ilmailukerhon jäsenmaksu: 50€/vuosi, juniorijäsen (alle 15v) 20€/vuosi.

Kurssilla et tarvitse sen suurempia kädentaitoja. Kiinnostus ilmailuun riittää ja kurssi toteutetaan kurssilaisten halujen ja tarpeiden mukaisesti.

Ohjaajina:

Ilkka Engelberg, lennokit
Heikki Sokero, kopterit

Yhteystiedot:
Marja Kuusela, sihteeri
0400 518630

CMR:n ikkunoiden pesu

Olen sijoittanut platan ”puhelinkoppiin” lentoasemarakennuksessa sankon, pesusienen, fairypullon ja sumutinpullon tuulilasien pesua varten. Vettä saadaan kätevästi palopostista sankoon. Kokeilin, että kaikki toimii ja tuulilasista tulee helposti puhdas kun pesu tehdään heti lennon jälkeen.

Homma menee näin:
– sumutinpullolla fairyliuosta koko lasiin (noin 1/100 fairya)
– märällä pesusienellä rungon suuntaiset vedot (ei pyöriviä liikkeitä)
– sanko huuhtelu pienellä vesimäärällä
– ei haittaa jos jää vähän ”saippuainen” pinta; tihkusateella vesipisarat juoksevat liukkaasti pois (kopteritoiminnassa testattu)
– muita aineita tuulilasin ja muiden ikkunoiden pesuun en suosittele käytettäväksi

Lisätiedot: puheenjohtaja Kari, puh. 0400 970 130.