Arctic Airshow kiittää!

Tapahtuma onnistui yli odotusten! Lento-operaatioita noin 150. Koneita nähtiin kentällä yhtaikaisesti 33 ja vesikoneita Kitisessä 6. Tapahtuman kruunasi loistavat kaksi taitolentonäytöstä ja Pelastushelikopteri Aslakin suorittama sammutusnäytös. Ilmassa nähtiin myös Gyrokopteri, ultra-helikopteri, drone, laskuvarjohyppääjiä ja koko ajan saapuvia ja lähteviä yleisilmailukoneita. Yksi vesikonekin saatiin nähtäväksi kentälle.

 • Kiitos yleisölle
 • Kiitos Sponsoreille ja yhteistyökumppaneille: Anglo American, Boliden, Kanair, K-Supermarket Pohjantähti, Konevasara, Camping Nilimella, Pelastushelikopteri Aslak, Lapin pelastuslaitos, Sodankylän Yrittäjät, Suomen Moottorilentäjien Liitto, Suomen Lentopelastusseura, Heliflite
 • Kiitos taitolennosta Lasse & team
 • Kiitos Fly-In vierailijoille
 • Kiitos Heliflite lennätyksistä
 • Kiitos Partiolaisille mukanaolosta
 • Kiitos lentäjille Matias ja Markku
 • Kiitos Airbosseille Erkki ja Pasi
 • Kiitos vesikoneille ylilennosta
 • Kiitos esiintyneille koneille ja niiden piloteille Heikki, Eino, Samuli, Kari
 • Kiitos Skydive Kemi laskuvarjohypyistä
 • Kiitos kaikille talkoisiin osallistuneille
 • Kiitos järjestysmiehille Sauli ja Pauli
 • Kiitos kaikille joita ei erikseen nimetty, mutta osallistuivat tämän tapahtuman toteuttamiseen!

Nähdään taas!