Ilmailukerho hakenut Ilmailuliiton päälentonäytöstä

Sodankylän Ilmailukerho ry on hakenut Suomen Ilmailuliiton päälentonäytöksen järjestäjäksi 2016. Sodankylän sijainti keskellä arktista Lappia, yöttömän yön auringossa, luo ainutlaatuiset puitteet ilmailunäytöksen taustalle.

Sodankylä Ilmailukerho ry viettää 50 vuotisen toimintansa juhlavuotta 2016 ja on valmis järjestämään Suomen Ilmailuliiton päälentonäytöksen Sodankylän lentokentällä.
Asiaa käsitellään seuraavasssa Ilmailuliiton hallituksen kokouksessa loppukesällä.

Tänä vuonna Sodankylässä järjestetty ilmailutapahtuma Lentävät Mainarit 2013 – Flying Miners kesäkuun 7-9. päivinä toteuttiin mallilla, joka samalla toimi harjoituksena mahdollista isompaa tapahtumaa silmällä pitäen. Lisätietoa tapahtumasta osoitteessa: http://flyingminers2013.sodik.fi/

puheenjohtaja Kari Korvanen