PURJELENTO: Matkalentoja

Sunnuntaina 11.8-2013 Markku Erkkilä lensi suoritusmerkkivaatimuksiin kuuluvan HC-matkalennon. F.A.I*.:n vaatimus on 50 km ja Markku ylitti sen erittäin vaativissa olosuhteissa, koska pilven alaraja oli ainostaan 1200 m.

Markun lennon tiedot ja pilotin oma kertomus on löydettävissä: /PURJELENTO/TALLENNETUT LENNOT sivulta. Samana päivänä Sauli Salmela lensi noin 100 km matkalentoa eräiden käännepisteiden kautta. Saulin lennon profiili löytyy myös edellä mainitulta sivulta.

Markun lentämä matka lennon aikana oli 230 km ja Saulin vastaava matka 200 km..

Hyvä hyvä.. Pojat..

*FAI – Fédération Aéronautique Internationale

Markun käyttämä "lentokenttä". Korkeusperäsin oli kyllä lennolla mukana. Kone on sillä paikalla, kun se oli laskun jäjkeen.

Markun käyttämä “lentokenttä”. Korkeusperäsin oli kyllä lennolla mukana ja kone on sillä paikalla, kun se oli laskun jälkeen.