PURJELENTO: Markulle 5 tunnin aikalento 28.7-2013

Markku suoritti 28.7.2013  HC-merkkivaatimuksiin kuuluvan 5 tunnin aikalennon. Samalla lennolla täyttyi dokumentointu vaatimus 1000 m:n omasta noususta. Sää oli lennon alussa kuivatermiikkiä joten Markku joutui oikein rimpuilemaan että pääsi ylemmäs parempaan keliin.  Loppulento Markun mukaan olikin sitten jo helpompaa. Tähtäimessä Markulla on seuraavaksi HC:n eili Hopea- C:n matkalento osan suorittaminen. Suomen Ilmailuliitto Ry myöntää suoritusmerkit hakemuksien perusteella. Merkkihakemukset ja merkkisuoritussäännöt löytyvät kerhon LINKKISIVULTA.

HUOM: Artikkelikuva ylhäällä on otettu sen jälkeen kun Markku irrotti hinausköyden 650 m:ssä.

Kaikki kerhon jäsenet onnittelevat Markkua hyvästä suorituksesta…!

Onnellinen pilotti lennon jälkeen

Onnellinen pilotti lennon jälkeen