Sodankylän lentokenttäalueen seminaarimuistio

EFSO 16/34

EFSO 16/34

Sodankylän lentokenttäalueen tulevaisuusseminaari pidettiin 7.6.2013 Flying Miners –ilmailutapahtuman yhteydessä. Seminaarin keskeisenä teemana olivat nopeiden lentoliikenneyhteyksien ja lentopelastuspalvelun edellytysten varmistaminen eri toimijoiden näkökulmasta Keski-Lapin alueelle sekä Sodankylän lentokenttäalueen tulevaisuuden kehittäminen.

Tapahtumasta välittyi vahvasti yhteinen tahto selvittää lentokenttäalueen kehittämiseen liittyvät asiat sekä mahdollisuudet lentoliikenteen järjestämiseksi Sodankylään. Sodankylän Ilmailukerho ry haluaa kiittää kaikkia seminaariin osallistuneita henkilöitä ja tahoja hyvistä puheenvuoroista ja lentokenttäalueen kehittämiseen liittyvistä näkökulmista.

Mukavaa kesän jatkoa,

Kari Korvanen