Kiinnostaako lentokoulutus

Ilmoita meille yhteystietosi, niin otamme sinuun henkilökohtaisesti yhteyttä ja kerromme lisää tarjolla olevista lentokoulutuksista – moottorilennon- ja purjelennon lupakirjakursseista sekä internetissä käytävistä verkkoteorioista. [ Yhteystietolomake avautuu tästä ]

Seuraavat purje- sekä yksityislentäjän lupakirjakurssit alkavat toukokuussa 2015. Ikävaatimuksena purjelentokurssin aloittamiselle on 15 vuoden iän saavuttaminen kurssin aloitusvuoden aikana, lentolupakirjan voi saada 16 vuotiaana. Yksityislentäjän lupakirjakursiin vaaditaan 16 vuoden iän saavuttaminen kurssin aloitusvuoden aikana, lentolupakirjan voi saada 17 vuotiaana

Julkaisu käyttäjältä SODIK Sodankylä.

Purjelennon verkkoteoria – vaivattomasti internetissä

Leiri EFKM 2012 (22)Opiskele purjelennon teoriat vaivattomasti – internetissä! Teoriakurssi pitää sisällään opiskelujakson internetissä, lähijakson sekä teoriakokeet. Kokeet voi suorittaa joko lähijakson aikana tai esim. Räyskälässä, Sodankylässä tai muualla Suomessa kurssilaisten sijainnin mukaan. Kursseja järjestetään vähintään 3 kertaa vuodessa. Seuraava verkkoteoriakurssi alkaa kesäkuussa.

Opiskelemaan pääset vaikka heti!  Lue lisää tästä LINKISTÄ..

Verkkoteorian avulla helposti mukaan…………………………… ………………………..Tervetuloa Upean Harrastuksen Pariin..!!

Sodankylän Ilmailukerho Ry.. Tule mukaan

streaming_server_logo

Julkaisu käyttäjältä SODIK Sodankylä.

PURJELENTO: Matkalentoja

Sunnuntaina 11.8-2013 Markku Erkkilä lensi suoritusmerkkivaatimuksiin kuuluvan HC-matkalennon. F.A.I*.:n vaatimus on 50 km ja Markku ylitti sen erittäin vaativissa olosuhteissa, koska pilven alaraja oli ainostaan 1200 m.

Markun lennon tiedot ja pilotin oma kertomus on löydettävissä: /PURJELENTO/TALLENNETUT LENNOT sivulta. Samana päivänä Sauli Salmela lensi noin 100 km matkalentoa eräiden käännepisteiden kautta. Saulin lennon profiili löytyy myös edellä mainitulta sivulta.

Markun lentämä matka lennon aikana oli 230 km ja Saulin vastaava matka 200 km..

Hyvä hyvä.. Pojat..

*FAI – Fédération Aéronautique Internationale

Markun käyttämä "lentokenttä". Korkeusperäsin oli kyllä lennolla mukana. Kone on sillä paikalla, kun se oli laskun jäjkeen.

Markun käyttämä “lentokenttä”. Korkeusperäsin oli kyllä lennolla mukana ja kone on sillä paikalla, kun se oli laskun jälkeen.